Iets gekocht maar eenmaal thuis voldoet het artikel niet helemaal aan je verwachtingen? Géén probleem!

Omruilen of retourneren kan bij ons altijd binnen 14 dagen. (voor artikelen gekocht in een SALE periode of tijdens een speciale actie geldt 8 dagen.) Kom gewoon langs in één van onze winkels, zorg dat de prijskaartjes nog aan de kleding hangen en vergeet niet de kassabon mee te nemen.

Voor retouren zonder kassabon, waarbij het artikel ongedragen en in orde is, geldt dat wij een tegoedbon uitgeven voor het bedrag waarvoor het artikel op dat moment geprijsd is. Deze kan je weer kan besteden in één van onze winkels. (een bankafschrift geldt ook als bewijs van aankoop.)

Artikelen die gekocht zijn in een Esprit winkel buiten Middelburg, Renesse, Goes of Sluis kunnen ook worden geruild of geretourneerd mits het gaat om artikelen van divisies die wij ook voeren; Esprit Casual Women, Esprit Casual Men, Esprit Collection, EDC Women, Esprit Denim Men, Esprit Denim Women, Esprit Casual Accessoires.

Artikelen worden niet teruggenomen indien een artikel; beschadigd is of plekken van slijtage of herstelwerk vertoond. Of wanneer de gebruiksaanwijzing en/of wasinstructie niet is opgevolgd.