Esprit Sluis

Sluis voldoet aan alle eisen voor een geslaagd dagje uit, makkelijk bereikbaar, genoeg parkeergelegenheid, voldoende gelegenheid om wat te eten & te drinken en tal van leuke winkels.

De winkel in Sluis biedt het hele jaar door 12 verschillende collecties aan van Esprit’s Women Casual, aangevuld met schoenen en accessoires, plus een selectief aanbod van Esprit’s Collection aan.

Ook exclusief voor Sluis bieden wij Esprit’s Beachwear aan. De badkleding van Esprit laat zich makkelijk combineren en bovendien worden topjes en broekjes los aangeboden (zgn. Mix & Match) zodat je altijd je juiste combinatie vindt. Alle maten van de badkleding worden de hele zomer op voorraad gehouden.

Op de huidige lokatie aan het Walplein hebben wij nu ook genoeg ruimte voor een mooi aanbod uit de Esprit Men collecties aangevuld met tijdloze Men basics.

Reden genoeg om eens te komen kijken. Je vindt ons aan het Walplein nr. 6, om de hoek bij parking 1 & 2.

Evenementen

In Sluis is er altijd wel wat te beleven. Laat je informeren via; Sluis.online of Zeeland.com

 

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?

Voor onze winkel in Sluis zijn wij nog op zoek naar leuke & enthousiaste mensen om ons team te versterken.

- assistent shopmanager   32-38uur 

- verkoopmedewerk(st)er 16-32uur 

- weekend- & vakantiekracht

Ook in onze andere winkels kunnen we nog wat hulp gebruiken en zijn we momenteel op zoek naar extra collega's. Bekijk alle vacatures hier op onze site en reageer of loop eerst eens bij ons binnen voor een korte kennismaking.

 

 

Openingstijden Esprit Sluis

maandag 09.30 – 18.00
dinsdag 09.30 – 18.00
woensdag 09.30 – 18.00
donderdag 09.30 – 18.00
vrijdag 09.30 – 18.00
zaterdag 09.30 – 18.00
zondag 10.00 – 18.00

Parkeren Esprit Sluis

In Sluis moet u overal betalen voor parkeren. De goedkoopste mogelijkheid is om op één van de grote parkings aan de buitenrand van het centrum te parkeren (P1, P2, P3) hier betaalt u een dagtarief van maximaal € 3,50 per dag. Dit geldt ook voor de meeste particuliere parkings in het centrum m.u.v. parking ‘la Cavaliere’ in de Ridderstraat.

In het centrum betaalt u € 1,50 per uur en kunt u per minuut betalen.

Let op! Met een gehandicaptenkaart kunt u op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen parkeren. Echter dient u het normale parkeertarief te betalen.

Routebeschrijving

De winkel is gelegen in het centrum van Sluis. Komend vanuit Nederland volg je de N253 tot de afslag Sluis. Hier ga je rechtsaf en rijdt je alsmaar rechtdoor over de Nieuwstraat totdat borden van de parkeer-route zichtbaar zijn. Maak hier een keuze.

Vanuit België komend over de N376 heeft men twee opties; de eerste afslag naar links nemen (Noordkant) of de rondweg volgen en de tweede afslag links nemen (Zuidkant). Voor beide opties geldt dat men het beste de borden van de parkeer-route daarna volgt.

Het centrum is toegankelijk voor auto’s’ maar de parkeermogelijkheden daar zijn beperkt.

Contact

Esprit Sluis
Walplein 6
4524 CJ Sluis
Tel: 0117 – 851048

[email protected]