Esprit filiaal Tilburg

Vrijdag 6 mei 2022 openen wij onze deuren!

 

Met alle mooie ontwikkelingen in de binnenstad van Tilburg is het nu het juiste moment om na een paar jaar van afwezigheid terug te keren naar Tilburg. Wij komen onder het vernieuwde Stadhuis te zitten met een mooi ruim pand gelegen aan de Stadhuisstraat. Aankomend voorjaar willen wij de deuren openen, de voorbereidingen zijn al begonnen.

In de winkel zal je een ruim aanbod aan dames- en herenkleding vinden. Esprit Women Casual, Women Collection en Women EDC aangevuld met schoenen en talrijke accessoires. Voor de heren hebben we een mooi aanbod Esprit Men bestaande uit diverse collecties per jaar aangevuld met sterke Men basics, ook hier ontbreken de schoenen en accessoires niet. En geen zorgen, wij houden alle maten het hele seizoen op voorraad!

Houd deze pagina in de gaten, en dan hopen we je snel te kunnen verwelkomen in ons nieuwe filiaal.

Word jij onze nieuwe collega?

Voor ons aankomende filiaal in Tilburg zijn wij op zoek naar leuke en enthousiaste mensen om ons nieuwe team te versterken. Ook in onze andere winkels in Zuid-Nederland zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Bekijk alle vacatures op onze site en reageer vooral om op gesprek te komen!

 

Openingstijden Esprit Tilburg

maandag 11.00 – 18.00
dinsdag 09.30 – 18.00
woensdag 09.30 – 18.00
donderdag 09.30 – 21.00
vrijdag 09.30 – 18.00
zaterdag 09.30 – 18.00
zondag 12.00 – 17.00

 

Parkeren Esprit Tilburg

In heel het centrum van Tilburg is het betaald parkeren. Er zijn 8 parkeergarages in en rond het centrum, waarvan die aan de Emmapassage en Schouwburg het dichtstbij gelegen zijn, beide bevinden zich op 5 minuten lopen van de winkel.

Contact

Esprit Tilburg
Stadhuisstraat 2-01

5038 XZ Tilburg

[email protected]