Ga naar de inhoud

Verzending of ophalen

We helpen je graag verder!

Hoelang duurt het verzenden van mijn pakket?

Zodra jij jouw bestelling hebt geplaatst via onze webshop gaan we aan de slag met het inpakken van jouw pakketje bij een filiaal die je gekozen producten op voorraad heeft. Dit doen we zo snel mogelijk op de post zodat jij niet lang hoeft te wachten op jouw nieuwe fashion items. Je kunt er vanuit gaan dat jouw bestelling na het plaatsen binnen 3 werkdagen bij je thuis wordt afgeleverd.

Hoeveel kost het laten bezorgen van mijn bestelling?

Het laten thuisbezorgen van jouw bestelling met PostNL kost slechts € 4,99 voor een bezorgadres in Nederland, of voor € 0,99 vanaf 35 euro. Wil je een bestelling laten bezorgen in België of Duitsland, dan zijn de verzendkosten € 5,99, of voor € 2,99 vanaf 35 euro. Deze verzendkosten worden verrekend bij het afrekenen van jouw bestelling. Je kunt er tijdens het afrekenen ook voor kiezen om jouw bestelling gratis af te halen bij één van onze Esprit filialen.

Waar kan ik mijn bestelling gratis ophalen?

Jouw bestelling ophalen kan gratis bij één van de Esprit filialen in Zuid-Nederland. In Zeeland kun je terecht bij de filialen in Middelburg, Goes, Sluis en Renesse. In Brabant kun je jouw bestelling ophalen bij ons nieuwste Esprit filiaal in Tilburg. Via de menubalk in het tabje ‘winkels’ kun je de adressen en routebeschrijvingen vinden naar onze filialen.

Om jouw pakket af te halen kies je tijdens het afrekenen voor de optie ‘afhalen’. Hierna krijg je de optie om een filiaal te kiezen wat het dichtst bij jou in de buurt is. Na het afrekenen gaat het betreffende filiaal van jouw keuze aan de slag en laten ze je weten wanneer je bestelling klaarligt, maar je kunt er vanuit gaan dat dit binnen drie werkdagen op te halen valt.

Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden?

Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je met plezier verder. Stuur ons een mailtje naar het algemene e-mailadres: [email protected]. Wil je direct contact met één van onze filialen? Dan kun je het telefoonnummer en de mail adressen vinden op de filiaalpagina’s via de menubalk onder het tabje ‘winkels’.