Ga naar de inhoud

Bestellingen retourneren

We helpen je graag verder!

Hoelang heb ik om mijn bestelling te retourneren?

Nadat jij jouw bestelling hebt ontvangen heb je 30 dagen de tijd om jouw bestelling te retourneren. Dit kan door middel van jouw bestelling te retourneren via de post of direct in een ESPRIT winkel in Zuid-Nederland te laten verwerken.

Hoeveel kost het retourneren van mijn bestelling?

De kosten van jouw retourzending liggen aan welke verzender jij kiest en de grootte van jouw pakketje. Bij PostNL kun je er vanuit gaan dat de kosten € 6,95 zijn voor het retourneren van jouw pakket naar de hoofdlocatie van ESPRIT Zuid-Nederland. Wil je geen retour kosten betalen? Dan kun je jouw pakket ook retourneren in een ESPRIT Zuid-Nederland filiaal bij jou in de buurt. Neem wel je kassabon mee als aankoopbewijs. Gratis retourneren en het volledige aankoopbedrag terugontvangen kan in onderstaande ESPRIT filialen in Zuid-Nederland:

Wil je retourneren bij een ander ESPRIT filiaal? Dat is mogelijk, maar het kan zijn dat andere ESPRIT filialen andere retourvoorwaarden hebben en bijvoorbeeld een tegoedbon bieden.

Hoe kan ik mijn bestelling gratis retourneren?

Je kunt er voor kiezen om kosteloos jouw bestelling te retourneren bij een ESPRIT filiaal in de buurt. Onder het tabje ‘winkels’ in de bovenste menubalk kun je de adressen en routebeschrijvingen vinden naar onze ESPRIT filialen. Wanneer je retourneert in de winkel verwerken we je retour onmiddellijk en krijg je jouw aankoopbedrag direct terug. Vergeet niet jouw kassabon mee te nemen als aankoopbewijs. Wil je liever jouw bestelling retourneren in een ander ESPRIT filiaal? Houd er dan rekening mee dat hier mogelijk andere retourvoorwaarden gelden.

Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden?

Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je met plezier verder. Stuur ons een mailtje naar het algemene e-mailadres: contact@esprit-zn.nl. Wil je direct contact met één van onze filialen? Dan kun je het telefoonnummer en de mail adressen vinden op de filiaalpagina’s via de menubalk onder het tabje ‘winkels’.